Bas Verweij | Bouw Advies & Service

Wij hebben het gereedschap

Misschien bent u zelf hartstikke handig maar heeft u niet het juiste gereedschap om de klus te klaren. Aangezien Bas Verweij met alleen vakmensen samenwerkt, bent u er zeker van dat uw klus met de juiste apparatuur en know-how geklaard wordt.

Al meer dan 20 jaar ervaring

Na MTS bouwkunde, is Bas nadat hij eerst voor een middelgroot aannemersbedrijf gewerkt heeft, Bas Verweij Bouw Advies & Service begonnen. Een aantal jaren geleden, is Bas eveneens als parttime facilitair medewerker gestart bij een grote scholengroep waar hij het beheer heeft van een aantal monumentale panden. Naast het werken in loondienst, werkt Bas nog altijd met veel plezier aan klussen die hij zelf aanneemt, want de passie voor timmeren en bouwen is hij nooit kwijt geraakt.

Concurrerende prijzen

De huidige markt, is helaas overhit en vaak betaalt u teveel voor een klus die niet naar behoren uitgevoerd wordt. Bas is altijd trouw gebleven aan zijn basisprincipes; transparantie bieden in inkoop van materialen, vooraf een duidelijke urenbegroting bij de opdrachtgever neerleggen, binnen deze urenbegroting blijven en wanneer er zich tijdens een klus onverwachte situaties voordoen, deze direct communiceren. Vanwege deze heldere communicatie, weet u waar u aan toe bent. Iets wat werkt, want Bas, werft zijn opdrachtgevers altijd via positieve mond – op – mond reclame.