Diensten

Timmerwerk

Voor groot en klein timmerwerk, vindt u in Bas Verweij de juiste partner. Wij denken met u mee over de juiste houtkeuze, wij herstellen gebreken in hout-, en/of timmerwerk en wij adviseren u over mogelijke verbeteringen.

Schilderwerk

Vanwege een goede samenwerking met andere vakmensen waaronder ook schilders, kunt u bij Bas Verweij eveneens terecht voor uw schilderwerk. Afhankelijk van de grootte van de opdracht selecteert Bas het juiste aantal personen om de werkzaamheden binnen het afgesproken tijdsbestek af te ronden.

Elektrawerk

Voor kleine aanpassingen en/ of reparaties aan elektrotechnische installaties, bent u bij Bas Verweij aan het juiste adres. Of het nu gaat om het ophangen van uw armaturen of het verplaatsen van uw wandcontactdozen. Bas doet dit alles met de uiterste precisie.

Loodgieterwerk

Heeft u een verstopping, werkt uw afvoer niet naar behoren of heeft u iemand nodig die loodgieter werkzaamheden in uw toilet, badkamer of keuken uitvoert dan kan Bas Verweij of een van zijn collega’s deze werkzaamheden voor u verrichten. Bas werkt met XX elementen, die 20 jaar garantie garandeert.

Stuc-, en tegelwerk

Heeft uw toilet, badkamer, woonkamer, keuken, of slaapkamer een opknapbeurt nodig? Bas Verweij verzorgt met alle plezier het stuc-, en tegelwerk. Indien gewenst, worden de oude tegels verwijderd en de nieuwe geplaatst. Tevens kan Bas de afvoer van het puin voor u verzorgen.

Las-, en siersmeedwerk

Wanneer u een bijzonder object in uw tuin of woonkamer wil hebben dan kan Bas dit voor u ontwerpen en vervaardigen in iedere gewenste metaalsoort. Ook voor het herstellen van uw hekwerk, of ander siersmeedwerk kunt u Bas Verweij inschakelen.